UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Передвеликодній Instagram: Гнізда на пасках та яєчна феєрія

Кулінарна фантазія українців виходить за звичні рамки

Передвеликодній Instagram: Гнізда на пас…

Напередодні православної Пасхи користувачі соціальних мереж викладають світлини своєї підготовки до свята. Розмаїття пасок вражає: українці виходять за рамки традицій і посипають свою великодню випічку мигдалем, роблять верхівки пасок із заварного крему та шоколаду.

Depo.Суми знайшов найцікавіші фото святкової великодньої випічки.

#пряникисумы #ручнаяработа #пряники #сумы #сладостисумы #печеньесумы #печенье

Публикация от Пряники и Печенье в Сумах (@cakes.sumy) Апр 13 2017 в 10:12 PDT

Ну А вы уже готовитесь к #Пасха #здыбанка #sumy #instafood #zdybanka #zheniazhmaka #????

Публикация от Женя Жмака (@zheniazhmaka) Апр 13 2017 в 9:04 PDT

Мої тогорічні пп-пасочки і крашанки! Гарні, правда????? Самій дуже сподобались і рідні зацінили!???? Пекла паску вперше, самостійно фарбувала яйця теж вперше!???? Я не прихильник барвників з пакетиків і наклейок???? Моя мама завжди фарбувала великодні яйця лушпинням цибулі, вони мають особливий смак тоді???? І ось я підготувала для вас варіанти природніх барвників!???????? . ❤️ червоний- бурячковий сік (замочити відварені яйця на 2-3 години) ???? помаранчевий- сік моркви (зварити яйця у соці) ???? жовтий- куркума (занурити яйця у відвар з куркуми і довести до кипіння) ???? синій- червона капуста (нарізати капусту, додати води і замочити відварені яйця на 3 години) ???? фіолетовий- чай каркаде (заварити дуже міцний чай і занурити в нього відварені яйця на декілька годин) ???? зелений- шпинат (зварити яйця у відварі зі шпинату) ???? коричневий- кава (додати каву до води і варити разом з яйцями) . Минулого року фарбувала пасхальні яйця (що на фото) чаєм каркаде! Листя з чаю не виймала, що і дало такий мармуровий ефект!????☝️ Є ще один варіант, щоб досягнути цього модного вигляду!???? До барвника додайте рослинної олії і тоді занурюйте яєчка!???? Все дуже просто!???? А як ви плануєте фарбувати яйця? Можливо є якісь секретики????? Діліться! Сподіваюсь, що вам було цікаво і корисно! Якщо так, то ставте + у коментарях????☺️????

Публикация от @sveta_stankovska Апр 13 2017 в 7:27 PDT

Мои красавцы #куличи #паска #кпраздникуготова

Публикация от Inna (@innadamaskin) Апр 13 2017 в 9:02 PDT

Наши паски в этом году ????#паска #кулинария #вкусно #тесто #пекудома #пекупаски

Публикация от Андрей Соловьев (@andrestar_fashion) Апр 13 2017 в 10:29 PDT

Хто ще не спік пасочку?) Тримайте рецепт від бабусі) А кому нудно читати - дивіться відео (посилання в профілі) Інгредієнти для паски: 350 г дріжджів 2 літри кип'яченого молока 9 склянок цукру (по 200 мл) 200 г масла 250 г маргарину 0,5 склянки олії (100 мл) 0,5 склянки горілки 30 яєць 2 столових ложки солі 200 г родзинок 2 пачки ванільного цукру Борошно - за необхідністю (4-6 кг) Для випікання: Смалець Жовток Усі роботи з тістом слід проводити у теплому місці (без протягів!), інакше тісто не підніметься. Покроковий рецепт паски в печі: 1) Спочатку робимо опару (закваску, яка піднімає тісто). Посудину для опари обирайте із запасом. 2) У теплому молоці (28-30°С) розчинити дріжджі. 3) Додати дрібку цукру та небагато борошна до легкого загущення маси 4) Накрити чистою скатертиною або рушником і залишити у теплому місці на 1-1,5 години. Протягом цього часу опара має піднятися і збільшитися у 2 рази. Після того як вона впаде та з'являться бульбашки – опара готова, можна замішувати тісто. 5) Додати в опару сіль. 6) У невеликих посудинах окремо збити 30 білків із 4-ма склянками цукру та 30 жовтків - з 5-ма склянками цукру. 7) Під час процесу збивання додати ванільний цукор до жовтків та білків. 8) Додати в опару збиті білки та жовтки. Почати вимішувати. 9) Додавати просіяне борошно невеликими порціями. 10) Влити олію. 11) Влити горілку або коньяк. 12) Додати розмочені родзинки. 13) Додати розтоплені масло та маргарин. Продовжувати вимішувати. 14) Вимішувати близько години, додаючи борошно, щоб тісто було не надто густе і поки не почне вільно відставати від рук і посуду. 15) Тісто накрити та залишити на годину, щоб воно дійшло. 16) Змастити форми для випікання смальцем. 17) Розкласти тісто по формах, заповнивши їх менш ніж наполовину. 18) Зачекати, поки тісто у формах підніметься майже доверху, та змастити жовтком. 19) Поставити паски у піч пектися 1,5 години. Для випікання у духовці пропорції можна зменшити вдвічі. Випікати при 180 градусах до готовності. #пасха #пасха2017 #паска #рецептпаски #пасхальныйкулич #рецепткулича #ютюб #lfl #like4like #followme #follow4follow #блог #блоггер #драчук #влог #рецепты #рецептынапасху

Публикация от Настя Драчук (@strekozayka) Апр 13 2017 в 9:25 PDT

Вторую половину куличей сделала шоколадными ????????????Тесто с вкраплениями шоколада, клюквой, апельсиновой цедрой и соком апельсина, миндалем. С шоколадной глазурью и гнездом с шоколадными яйцами ???????? ????Не слишком ли шоколадно??? Нет!!! ????????????#паска #сладкое #пасха #пасочка #кулич #куличи #великдень #выпечка #вдохновение #декор #безе #безешки #шоколадноегнездо #готовлю #домашняявыпечка #куличики #пеку #пасхальныйкулич #dessert #pastry #baking #bread #easter #easterbread #panettone

Публикация от Sofiia (@sofiia.dem) Апр 13 2017 в 8:18 PDT

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme