Божевільний японський вчений пригощає неоновою локшиною, яка потім світиться у шлунку

Психоделічна страва при цьому смакує як звичайна

Божевільний японський вчений пригощає не…

Неонова локшина є наступною у черзі найдивніших продуктів, таких як смажене кленове листя та яйця з ароматом цитрусових. Щоправда, цю страву навряд чи можна назвати апетитною, пише Depo.Суми.

Божевільний японський вчений створив неонову локшину - фото 1

Ресторанний критик і божевільний вчений Курар Раку, який придумав "сяючу" локшину, минулого тижня виклав кілька фотографій в Twitter. На одній з них зображена неонова рожева локшина, плаваюча в неоновому зеленому бульйоні, зверху увінчана пластинками блакитного тофу. А темно-рожева локшина з тофу з іншої тарілки підозріло нагадує кислотні шнурки бувалого хіпстера.

Раку підготував блюдо спеціально для показу на "Неймовірному науковому фестивалі" в Осаці. Він не розкрив таємницю неонового свічення, але деякі вважають, що він піддав забарвлену локшину впливу ультрафіолетового світла. Винахідник стверджує, що його блюдо на смак досить звичайне, як і знайома всім локшина удон.

Більше новин про дивні винаходи у світі читайте на Depo.Суми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme